Produse pentru supermarketul din glyfada (10)

Semolă de Ovăz 400g

Semolă de Ovăz 400g

Grișul de ovăz este griș de spelt, având dimensiuni cuprinse între 300 și 800 microni (dimensiunea semolinei). Tehnologia de măcinare la rece (t < 40°C) permite păstrarea celor mai multe vitamine și minerale. Greutate: 400 g
Grăunțe de Ovăz pentru Germinare 300g

Grăunțe de Ovăz pentru Germinare 300g

Germeni de ovăz pot fi adăugați la salate și mese gata preparate. Este o modalitate excelentă de a diversifica dieta zilnică și de a o îmbogăți cu vitamine. Greutate: 300 g
Boabe de cacao - natural

Boabe de cacao - natural

Boabe de cacao crude organice naturale Greutate netă: 100 g Valoare energetică per 100 g: 565 kcal Durata de valabilitate: 18 luni
Sfeclă uscată - HoReCa

Sfeclă uscată - HoReCa

Istoria sfeclelor se întinde pe mai mult de 2000 de ani. Această cultură de rădăcină este cea mai comună dintre culturile leguminoase. În formă uscată, poate fi păstrată pentru o perioadă lungă de timp. Utilizarea sa este similară cu utilizarea rădăcinilor proaspete. Ca orice produs uscat, atunci când intră în contact cu un lichid, își restabilește rapid proprietățile. Utilizare pentru Supe, sosuri, carne, marinade, preparate din păsări de curte, preparate din orez și legume. Gust dulce Valoare nutrițională la 100 g. Proteine (g / 100g)… 9,0 Grăsimi (g / 100g)… 0,5 Carbohidrați (g / 100g)… 54 Valoare energetică (kcal / 100g)… 260
Amestec fără gluten pentru 'tort cu cireșe de pasăre'

Amestec fără gluten pentru 'tort cu cireșe de pasăre'

Oricine iubește produsele de patiserie, dar vrea să rămână în formă, ar trebui să acorde atenție acestei amestec. Tortul din făină de păducel este un desert incredibil de delicios, care amintește ușor de migdale. Acest produs nu conține gluten. Produsul este testat pentru gluten în fiecare etapă a producției. Garnec a fost primul din Rusia care a primit dreptul de a-și eticheta produsele cu marca „Grâu Tăiat”. Această marcă este un semn de siguranță pentru produsele fără gluten ale Asociației Societăților Europene de Celiachie, recunoscută în cele mai multe țări dezvoltate. Greutate: 600 g
Semolă de porumb 450g

Semolă de porumb 450g

Semolina de porumb este griș de porumb, având dimensiuni cuprinse între 300 și 800 microni (dimensiunea semolinei). Acest produs nu conține gluten. Tehnologia de măcinare la rece (t < 40°C) permite păstrarea celor mai multe vitamine și minerale. Greutate: 450 g
Guarana - pudră

Guarana - pudră

Pudră naturală de guarana Greutate netă: 50 g Valoare energetică per 100 g: 590 kcal Durata de valabilitate: 12 luni
Varză uscată chineză - HoReCa

Varză uscată chineză - HoReCa

Varza Peking a fost populară în Europa doar în cartierele asiatice până la mijlocul secolului XX. Dar în ultimele câteva decenii, aceasta a ajuns la apogeul popularității culinare, inclusiv în Rusia. Valoarea sa nutrițională și gustul excelent sunt păstrate în produsul uscat. Din varza Beijing uscată se prepară o delicioasă supă coreeană de siriag-cook, precum și preparate naționale Namul, Ttige și Bale. Însoțitorii verzei chinezești uscate, care o ajută să își atingă potențialul maxim de gust, sunt usturoiul și ceapa. Utilizare pentru Supe, sosuri, marinade, preparate din carne, păsări de curte și vânat. Gust Piquant, ușor dulceag Valoare nutrițională la 100 g. Proteine (g / 100g)… 26 Grăsimi (g / 100g)… 3,5 Carbohidrați (g / 100g)… 34 Valoare energetică (kcal / 100g)… 270
Amidon de tapioca 300g

Amidon de tapioca 300g

Făina de tapioca se distinge prin faptul că crește vâscozitatea produsului fără a-l colora. Proprietățile făinii de tapioca sunt foarte asemănătoare cu cele ale făinii de cartofi. Este utilizată în multe rețete de patiserie fără gluten pentru a îmbunătăți aspectul preparatului sau pentru a obține o crustă aurie. Măcinarea cu pietre ne permite să păstrăm compoziția naturală echilibrată a cerealelor, ceea ce face posibilă scăderea indicelui glicemic, un indicator important pentru cei care au grijă de sănătatea lor. Greutate: 300 g
Vânătă uscată - HoReCa

Vânătă uscată - HoReCa

Această bobă solanacee a venit în Europa din Persia, iar din cauza dificultăților de traducere, a fost adesea numită măr nebun. Vinetele au ajuns în Rusia din Caucaz, motiv pentru care au avut mult timp porecla „castravete armean”. Vinetele uscate corespunzător au un parfum și un gust intens de ciuperci. Această caracteristică le face un component indispensabil în preparatele cu legume gătite sau în orice friptură. Utilizare pentru Supe, sosuri, marinade, preparate din carne, păsări de curte și vânat. Gust Picant, amar, pican Valoare nutrițională la 100 g. Proteine (g / 100g)… 11 Grăsimi (g / 100g)… 1,0 Carbohidrați (g / 100g)… 43 Valoare energetică (kcal / 100g)… 230